my life .

iDop aku penoh dengan dugaan,
dugaan sukan, pelajaran, n' percintaan.
hahax.
kadang-kadang aku fedup masuk dalam kelas nombor satu.
aku asyik jadi orang yang terakhir jewk.
aku nak jugak jadi "top one" dalam kelas..
haiss

Thursday, 1 September 2011

bEst nyEr raye.


malas nak pergi beraye.
so pegi lha pantai.
hehe
kat pantai an adhew permandangan yang indah.
dapat lha tenang an jiwa yang slalu di kacau oleh manusia yang tidak dikenali.


Monday, 22 August 2011

masalah memang membosankan .

i'm so bored of problem .
so many problem in my head right now .
i want to be a normal people that least problem .
how do i want to be a normal person?


Monday, 15 August 2011

i miss you so much !

lysa, i miss you so much.
i don't know why.
i still love in you.
<333
i still remember your text.
i'll never ignore you in my life.
trust me.
=)

Monday, 18 July 2011

focusing on examination.

maybe this is the last i'll updated my blog (day before PMR)
i afraid if i failed one subject in PMR.
i want to get good results for my exam this year.
but i have a special friends (a girl)
dia lha pembakar semangat untuk aku belajar.
= )

Friday, 8 July 2011

swEet . swEet . sweEt


friends . close friends . nice friends

 aiza shima.
die lha perempuan yang paling sporting yang perna aku jumpe.
die da banyak motivasi aku.
banyak tolong aku.
ni kawan sekelas aku.
die ni terer math n' science.
bakal doctor.
=P
aku ngan die kurang rapat lha.
dalam kelas die selalu duduk jauh-jauh.
dont know what's the matter.
huhu
=(
yang pakai baju biru tu my closest cikgu.
hehe.
die suke buat lawak.
sporting lha jugak.
=)

mase ni aku baru lepas jog dari Gelang Patah.
Gelang Patah bukan nyer jauh sangat pun dari taman Universiti.
setakat 8 kilometer.
=)
baju oren tu faizul hafiz.
die ni kadang-kadang ceria.
kadang-kadang moody.
aku tak faham lha perasaan die ni.
huhu
maybe die memerlukan seseorang yang boleh membimbing die.
=P