my life .

iDop aku penoh dengan dugaan,
dugaan sukan, pelajaran, n' percintaan.
hahax.
kadang-kadang aku fedup masuk dalam kelas nombor satu.
aku asyik jadi orang yang terakhir jewk.
aku nak jugak jadi "top one" dalam kelas..
haiss

Thursday, 1 September 2011

bEst nyEr raye.


malas nak pergi beraye.
so pegi lha pantai.
hehe
kat pantai an adhew permandangan yang indah.
dapat lha tenang an jiwa yang slalu di kacau oleh manusia yang tidak dikenali.


Monday, 22 August 2011

masalah memang membosankan .

i'm so bored of problem .
so many problem in my head right now .
i want to be a normal people that least problem .
how do i want to be a normal person?


Monday, 15 August 2011

i miss you so much !

lysa, i miss you so much.
i don't know why.
i still love in you.
<333
i still remember your text.
i'll never ignore you in my life.
trust me.
=)

Monday, 18 July 2011

focusing on examination.

maybe this is the last i'll updated my blog (day before PMR)
i afraid if i failed one subject in PMR.
i want to get good results for my exam this year.
but i have a special friends (a girl)
dia lha pembakar semangat untuk aku belajar.
= )

Friday, 8 July 2011

swEet . swEet . sweEt


friends . close friends . nice friends

 aiza shima.
die lha perempuan yang paling sporting yang perna aku jumpe.
die da banyak motivasi aku.
banyak tolong aku.
ni kawan sekelas aku.
die ni terer math n' science.
bakal doctor.
=P
aku ngan die kurang rapat lha.
dalam kelas die selalu duduk jauh-jauh.
dont know what's the matter.
huhu
=(
yang pakai baju biru tu my closest cikgu.
hehe.
die suke buat lawak.
sporting lha jugak.
=)

mase ni aku baru lepas jog dari Gelang Patah.
Gelang Patah bukan nyer jauh sangat pun dari taman Universiti.
setakat 8 kilometer.
=)
baju oren tu faizul hafiz.
die ni kadang-kadang ceria.
kadang-kadang moody.
aku tak faham lha perasaan die ni.
huhu
maybe die memerlukan seseorang yang boleh membimbing die.
=P

Wednesday, 6 July 2011

trust me only you in my heart .

 hope that you understand my feelings.
=))
i dont want to loose you.
only you in my heart.
<3

to someone that hates me a lot .

just leave me okayy.
have i ever disturb you?
if no, you dont have to disturb me.
aku tak perna jage tepi kain kaw.
sorry about my words.
jgn terase plax yg laen.
aku just luahkan segale prasaan aku kat page aku.
=))

people that i admire the most.

lysa.
you are my admire.
i promise that i will not make your heart hurts.
i promise.
i will kept my promise.
trust me.
=))
you have to remember that i always remember you.
you always be in my heart.
<3 

Sunday, 3 July 2011

saia rindu awak .

awak lha peneman hidup saya,
bagi saya, 
awak sudaa sempurna buat saya.
saya cume berharap that kite tak akan terpisah.
awak nak kene ingat yang saya akan sentiase menyayangi diri awak.
saya harap awak faham perasaan saya pade awak.
n' saya tak nak kehilangan diri awak.
saya rindu awak sangat-sangat.
: )

so funny this people .

korang tahu tak.
hari ni aku pergi library.
3/7/2011
ade dua orang budak .
agak gile sikit.
die boleh posing kat tangge.
hahax.
aku tak bole nak tahan and then aku terus ketawe je.
macam tak ade tempat laen nak posing.
hehe.
more info just go to library every Sunday.
=DD

Friday, 1 July 2011

cinte saya pade awak masih segar di hati .

lYsa, awak ni cute, baek, caring, sweet,
saya ikhlas menyayangi diri awak.
sebelum ni, saya blom perna jumpe orang macam awak.
saya memang tak boleh lupekan awak.
setip hari saya akan ingat awak.
kalau boleh saya nak cinte kite kekal sampai bile-bile.
saya rase bertuah sangat-sangat sebab menjumpai awak.
-ily-

Thursday, 30 June 2011

bertape indaH ku mEnatap mata mu .

Hari ni, hari yang special buat ku (1/7/2011),
aku telah berjumpe dengan seorang budak perempuan yang aku minat,
n' aku cakap "boleh saya jadi peneman hidop awak?"
hahax.
ayat macam pernah dengar.
ayat sape lha tu.
=DD
kalau boleh hubungan aku ngan budak ni kekal.
aku tak nak kehilangan die coz aku sayangg die sangat-sangat.
setiap kali aku bersame dengan die,
aku akan menghargai setiap detik bersame dengan die.

Name Saia Syazwan .: Famous Six on the Road baby ! =DD

Name Saia Syazwan .: Famous Six on the Road baby ! =DD: "ni kawan aku Faizul Helmy (emy) kite orang selalu buat hal dalam kelas. orang pertame yang cikgu selalu tanyer group 'famous six'. wajib di ..."

Famous Six on the Road baby ! =DD

ni kawan aku Faizul Helmy (emy)
kite orang selalu buat hal dalam kelas.
orang pertame yang cikgu selalu tanyer group "famous six".
wajib di sebut setiap kali waktu (PNP).
hahax.
=DD
ni Abdul Rahim.
ni lha captain segale kejahatan.
suke kacau orang.
penolong die yang kat atas tu Faizul Helmy (emy).
setiap hari mesti ade jewk bende yang dieorang buat.
hal peribadi (ade lha).
ni assistant kepade si "emy".
siap pakai beret lagi.
jam da lha (market).
aku member yang tak pernah duduk diam dalam sekolah.
di mane lysa berade, di situ ade saia..
hahax..
(geli nyer)
tapi sweet.
baju hijau (syahmi) budak paling pandai antare "famous six"
die ni baik, caring, tapi kadang-kadang gilerr siket.
terlebih belajar agaknyer, Syahmi ni maseh 'single'.
hahax.
baju puteh (audi) orang surohan ayim(captain segale kejahatan),
rajin orangnyer, comel, hyperactive pown ade, penyayang orangnyer,
die selalu kene cari bola.
di mane ade bola, di situ ada audi
hari tu die tersalah tumbok terkene lha aku.
haiss, kesian aku..
=(
name die Firdaus,
orang panggil die aus..
patot lha die selalu haus..
hahax.
die ni budak yang paling baek antare "famous six".
die tak suke cari pasal.
die jarang kacau orang.
die ni orang ke-2 terpandai dalam group ni..
haiss.
biase lha.
budak g tuisyen.
hahax 
=DD

cube try tengok !

best tau video ni.
cube lha tengok.
lepas tengok, comment tau.

lysa, saia sayangg awaq !

awaq, saya sayangg awaq sangat-sangat.
saya tak tahu macam mane saya boleh jatoh hati pade awaq.
maybe sebab awaq ni baik sangat ngan saya, caring, sporting,
comell sangat, mate yang menawan.
hahax.
saya harap awaq faham.
=)
-saia sayangg awaq-

Wednesday, 29 June 2011

lEga rasE hati !

hari ni aku rase lega sangat.
akhirnye aku dapat jugak luahkan perasaan aku pada die.
tapi aku bengang lha bile jumpe die.
hehe.
macam mane nak hilangkan rase bengang.
tapi aku sayangg die sangat-sangat.
aku tak perna jumpe seseorang yang macam die.
=)

i'm sorry ! =(

i hope that "im sorry" will make your heart touching.
- sorry that i hurt you
-sorry that i need you
-sorry that i fall in love with you
imy 'lysa'

ari paling mEmbosankan !

hari ni paling membosankan,
lysa tak hadir ke sekolah,
tak dapat lha nak jumpe die.
bosan_bosan
aku tak tahu nak buat ape time (mase) rehat.
kalau lha die datang, aku akan sentiase dengan die.
=DD
yang penting lysa ni swEet, caring, baek,
mate yang menawan, cute, suare pown cute jugak.
hahax
banyak lagi lha tentang die dalam pemikiran aku ni..
haha
=)
kalau die pindah sekolah,
aku tak tahu nak buat ape.
aku hanya boleh sambung pelajaran aku.
aku tak halang die untuk ke sekolah yang lebih 'better'
=)
saya harap awak bahagia !



Monday, 27 June 2011

forgEt ab0ut me yaa~

awak lupekan saya jew.
saya tak nak ganggu hidup awak.
tolong pergi jauh dari saya..
AKU TAK SUKE DENGAN ORANG YANG SURUH AKU RAPAT DENGAN 
BUDAK YANG AKU TAK SUKE TENGOK MUKE DIE !!


fEdup seyh.

lYsa cutE ari nie ! =P

lYsa, awak cute hari ni..
cume awak demam pulak..
huhu..
kalau awak demam, awak jangan lha ubah air muke awak..
cube senyum sikit..
baru cute 
=)
lYsa, awak ni baek orang nyer, peramah, caring pulak tu..
saya tak pernah jumpe orang macam awak..
awak banyak motivasi saya..
=DD
..imy..

cikgu saya mintak maaf ! =(

cikgu, saya ni memang pemalas..
saya tak tahu macam mane nak ubah diri saya..
saya nak pergi kaunseling tapi saya tak ade mase nak pergi kaunseling..
saya tahu ape silap saya..
saya malas nak siapkan kerja sekolah..
saya malas nak berfikir..
kalau boleh saya nak seseorang yang boleh ubahkan diri saya..
Harap cikgu faham perangai saya
=(

Sunday, 26 June 2011

mY adm!re.. 'lYsa'

lysa, saya suke name awak..
name awak 'modern'.
hahax.
saya sayangg awak..
selame ni awak selalu buat saya ceria..
=P
bile saya text awak..
saya rase sangat bahagie.
saya dapat lepaskan sume rindu saya pade awak..
(haiss, cam yeye plax aku ni !)
ahahx.
awak ni sporting gilerr bile ngan saya..
i like.. 
lysa, awak ni caring, baik, lain dari budak laen.. maksud saya, awak ni nampak matang..
=)
kalau boleh saya tak nak berpisah dengan awak..
awak lha permata di hati saya..
saya harap hubungan kite kekal sampai bile-bile..
..ily..
..imy..
= *

i hatE homeworks a lot !

aku paling tak suke bile balik sekolah dapat homework..
grr..
bile balek sekola je mesti ade homework..
aku nak tanyer korung..
korung suke tak lau ade homework?
comment siket..
hehe.

mY iDols !

he's my idols..
Lin Dan (China Badminton Player)
i love the way he's playing badminton..
i hope that someday i'll be like him (bole ke?)
i want to be world number 1 player badminton..
i'll play badminton until i get tired of..
hahax..
XD


Thursday, 23 June 2011

kawan yg Rapat 'rapat kew' =P

Mohamad Hafiz Bin Suhermi
nie lha kawan yang aku cakap rapat uw..
die ni hyperactive siket kat sekolah..
suke sangat kacau orang..
haha XD
Aku panggil die duck sebab die main badminton macam 'duck'
=P
die ni friendly..
tak tahu lha ngan orang laen macam mane..
hehe..


aRi palinG BahaGie !

awq cute sangat semalam..
cair saya.. haha XD
awq bagaikan sebutir mutiare yang bersinar di dasar lautan 
yang hampir mustahil untuk didapati.. 
=)
saya tak nak saketkan hati awq sebab saya cyg awq sangat-sangat..
setiap hari saya mesti tengok gambar awq..
gambar awq lha penawar kerinduan di hati saya ini..
=)

.. i miss you ..

Wednesday, 22 June 2011

idop kadang-kadang bosan jugax!

bosan la kalau hidop dengan sikap malas..
huhu..
macam mane nak hilangkan sikap malas?
sape bole tolong aku?
kalau bole aku nak hilangkan kemalasan ni..
so hidop aku penoh dengan kerajinan..
:)

takot lha nk PMR !

macam mane nak dapat 8A dalam PMR?
Aku tak0t lha nak ambik PMR.. huhu
someone can help me?
i want to achieve what i want....
please help me in education..
:(

Monday, 20 June 2011

bosan glEr kt skola ari nie..



ade orang nk ushar 'budak uw'
erm.. aty aku saket betui..
tapi tak ape..
aku dah biase idop macam ni..
tapi aku sedih lha..
nape die sanggup bwat cam ney..
maybe die just nak kene an aku kowt..

Sunday, 19 June 2011

ade bdx cuTe kt KFC, Jusco

18/6/2011, Saturday, there's a girl that i saw at KFC..
she's so beautiful, she smiled at me..
wah! i like her as a friend ONLY..
i don't want to lose her..
she's my closest friend at school..
she's is the cutest person in my life..