my life .

iDop aku penoh dengan dugaan,
dugaan sukan, pelajaran, n' percintaan.
hahax.
kadang-kadang aku fedup masuk dalam kelas nombor satu.
aku asyik jadi orang yang terakhir jewk.
aku nak jugak jadi "top one" dalam kelas..
haiss

Monday, 18 July 2011

focusing on examination.

maybe this is the last i'll updated my blog (day before PMR)
i afraid if i failed one subject in PMR.
i want to get good results for my exam this year.
but i have a special friends (a girl)
dia lha pembakar semangat untuk aku belajar.
= )

Friday, 8 July 2011

swEet . swEet . sweEt


friends . close friends . nice friends

 aiza shima.
die lha perempuan yang paling sporting yang perna aku jumpe.
die da banyak motivasi aku.
banyak tolong aku.
ni kawan sekelas aku.
die ni terer math n' science.
bakal doctor.
=P
aku ngan die kurang rapat lha.
dalam kelas die selalu duduk jauh-jauh.
dont know what's the matter.
huhu
=(
yang pakai baju biru tu my closest cikgu.
hehe.
die suke buat lawak.
sporting lha jugak.
=)

mase ni aku baru lepas jog dari Gelang Patah.
Gelang Patah bukan nyer jauh sangat pun dari taman Universiti.
setakat 8 kilometer.
=)
baju oren tu faizul hafiz.
die ni kadang-kadang ceria.
kadang-kadang moody.
aku tak faham lha perasaan die ni.
huhu
maybe die memerlukan seseorang yang boleh membimbing die.
=P

Wednesday, 6 July 2011

trust me only you in my heart .

 hope that you understand my feelings.
=))
i dont want to loose you.
only you in my heart.
<3

to someone that hates me a lot .

just leave me okayy.
have i ever disturb you?
if no, you dont have to disturb me.
aku tak perna jage tepi kain kaw.
sorry about my words.
jgn terase plax yg laen.
aku just luahkan segale prasaan aku kat page aku.
=))

people that i admire the most.

lysa.
you are my admire.
i promise that i will not make your heart hurts.
i promise.
i will kept my promise.
trust me.
=))
you have to remember that i always remember you.
you always be in my heart.
<3 

Sunday, 3 July 2011

saia rindu awak .

awak lha peneman hidup saya,
bagi saya, 
awak sudaa sempurna buat saya.
saya cume berharap that kite tak akan terpisah.
awak nak kene ingat yang saya akan sentiase menyayangi diri awak.
saya harap awak faham perasaan saya pade awak.
n' saya tak nak kehilangan diri awak.
saya rindu awak sangat-sangat.
: )

so funny this people .

korang tahu tak.
hari ni aku pergi library.
3/7/2011
ade dua orang budak .
agak gile sikit.
die boleh posing kat tangge.
hahax.
aku tak bole nak tahan and then aku terus ketawe je.
macam tak ade tempat laen nak posing.
hehe.
more info just go to library every Sunday.
=DD

Friday, 1 July 2011

cinte saya pade awak masih segar di hati .

lYsa, awak ni cute, baek, caring, sweet,
saya ikhlas menyayangi diri awak.
sebelum ni, saya blom perna jumpe orang macam awak.
saya memang tak boleh lupekan awak.
setip hari saya akan ingat awak.
kalau boleh saya nak cinte kite kekal sampai bile-bile.
saya rase bertuah sangat-sangat sebab menjumpai awak.
-ily-